Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Asbjørn er inspirerende, levende og motiverende og formår at servere teoretiske viden på en humoristisk og letfordøjelig måde."

"Yderst inspirerende oplæg. Sjældent har jeg oplevet medarbejderne være så engagerede og aktive gennem hele dagen."

"Vi har brugt Addfocus ved flere scenarier. De er virkelige dygtige, de inspirerer, engagerer og bygger bro."

"Tak for din indlevende og professionelle tilgang. Du forstod at "ramme" os. Vores værdier er blevet levende"

"Du ramte i den grad den røde tråd. Du har en fantastisk udstråling og det du vil give til os kommer fra hjertet. Tusind tak for det!"

"Det var super inspirerende, meningsfuldt og virkelig brugbart - Det var en rigtig god oplevelse der ramte lige i hjertet på folk!"

"God opbygning af dagen! Vi syntes, du havde lyttet rigtig godt til opgaven. Øvelserne var rigtig, rigtig gode og gjorde en forskel!"

"Det meget inspirerende, relevant og underholdende. Efterfølgende har indholdet kunne bruges direkte ift. vores daglige arbejde!"

"Vi blev absolut ikke skuffede. Du har givet os nogle ting med, som virkelig har været givtige i vores søgen efter at blive bedre."

"Tankevækkende foredrag, både arbejdsmæssigt og privat. Et super indlæg, hvor lattermusklerne var i flittig brug."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>