Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Tak for fængslende og tankevækkende indlæg,
der med sikkerhed giver stof til eftertanke i organisationen"

"At kunne holde så mange medarbejdere tryllebundet, i så lang tid, uden at tabe nogen, er en utrolig samt fremragende præstation."

"Humor, indlevelse, intensitet, engagement, positiv attitude og passion. Det var et super arrangement"

"Alle de medarbejdere, der deltog i vores arrangement om trivsel og arbejdsglæde, var ovenud begejstrede. En fantastisk oplevelse"

"Det var et rigtig godt arrangement. Alle syntes at det var nogle rigtig spændende Idéer og tanker du kom med."

"Tak for et virkelig godt og inspirerende foredrag. Du lagde grobunden for et virkelig godt seminar. Alle synes du gjorde det kanon”

"Asbjørns indfølingsevne og situationsfornemmelse var i særklasse, og det gjorde oplevelsen endnu mere intens. Tak for det!"

Tak for et morsomt og inspirerende foredrag.
En livlig og alligevel tænksom oplevelse til at gå hjem på, Tak for det."

"Tilbagemeldingerne har været meget positive. Det var rigtig gode budskaber, som var gjort overskuelige og brugbare. Dejligt!!"

"Det var virkelig spækfyldt med humor, så tårerne trillede, og samtidig fik vi virkelig noget med derfra. Vi er meget tilfredse."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>