Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Tak for et fantastisk oplæg! Det var rammende, medrivende, begejstrende, motiverende, inspirerende og nærværende."

"Levende og spændende! Det var pi...godt." :-) siger vores personalechef, som på grund af almen travlhed ofte "fatter sig i korthed."

"Topkarakterer! Tusind tak for en begivenhedsrig aften på både det ydre og indre plan. Det har allerede skabt en positiv ændring i mit liv."

"Det var et startskud der kunne høres!! Budskaberne blev givet med nerve og nærvær. STOR STOR ros til et super arrangement!"

"Fornøjelsen er helt klart på vores side. Du fik virkelig folk op af stolene og satte virkelig spor hos mig, som aldrig vil forsvinde."

"Der fik vi sandelig kickstartet vores projekt med bravur. Oplægget var helt i tråd med de tanker vi havde gjort os. Tak for det!"

"Du er ganske enkelt fremragende til at formidle dine budskaber! Tæt på den bedste foredragsholder, jeg har oplevet!"

"Alle deltagere var enige om, at vi havde en god eftermiddag i selvskab med en yderst veloplagt og engageret foredragsholder."

"Hvilke 5 timer!! Asbjørn formår virkelig at fastholde folks bevågenhed. Det var en helt kanon og meget givende dag."

"170 pædagoger fra Rødovre Kommune fik en fantastisk aften. Det var super godt og meget relevant. Et godt afsæt til fremtiden."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>