Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

Den energi, der var i rummet var ubeskrivelig. Vi var oppe at stå i interaktive øvelser. Alle folk fik noget med, som de kunne bruge.

"En sprød blanding af faglig kompetence og personlig erfaring gør at budskabet går rent ind. Brugbar formidling, simpelthen!"

"Tusind tak for et super godt, inspirerende og sjovt oplæg. Jeg har udelukkende fået gode tilbagemeldinger fra rigtig mange deltagere."

"Tak for et forrygende godt oplæg - et par stykker syntes du var lidt provokerende ;-) Jeg anbefaler dig vidt og bredt!"

"Vi var vildt begejstrede for dig og vi gik derfra helt "høje". Du har jo en evne til at blande det komiske med det alvorlige."

"Det var super fantastisk, tiden fløj bare af sted. Det var lærerigt, involverende og morsomt. Alle har været meget begejstrede."

"Folk var meget "tændte" da de vendte tilbage til ambulatoriet. Man taler fortsat om dagen og dagen må bestemt gentages. ”

"Mange tak for et rigtigt godt foredrag der ramte mange strenge hos vores medarbejdere. Du er både indlevende og medrivende"

"DET var inspirerende og lærerigt! Asbjørn løftede os alle, så vi bedre kunne se hverdagen og fremtidens muligheder."

"Alle har været meget glade for din undervisning og der er ingen tvivl om at jeg gerne anbefaler dig i en anden sammenhæng."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>