Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Tusind tak for et rigtig godt foredrag. Vi var særdeles velfornøjede med arrangementet – der skuffede til den gode side..."

"Du er god til at formidle på en involverende og humoristisk måde. Du levede i høj grad op til vores forventninger."

"Det er fantastisk at du kan kommunikere på denne utrolig indlevende måde og skifte mellem fortælling og teori. Godt gået."

"Det var rigtig godt og vi har fået SÅ mange positive tilbagemeldinger. Jeg vil varmt anbefale dig til andre som har brug for et løft."

"Allan er meget professionel og var en god og konstruktiv sparringspartner i forhold til at få vores projekt ordenligt på sporet."

"Asbjørn styrede dagen på glimrende vis med sine gode narrative fortællinger, erfaringsoplevelser og gode drejebog for dagen."

"Asbjørn formåede at lave en perfekt kombination af teori og praktiske øvelser. Vi var i trygge og meget kompetente hænder."

"Det har i sandhed været en stor, men god rejse sammen med jer. Mine medarbejdere og jeg har nydt det til fulde.
Bravo!!"

"Asbjørn var super motiverende, behagelig og nærværende. Han skabte et fortroligt rum på en rigtig god måde."

"Tak for en fremragende dag. Livsbekræftende, inspirerende, indlevende og krydret med humor og små givende øvelser."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>