Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Tak for et uovertruffent oplæg. Begejstringen var så stor. Jeg har sjældent set hele kontoret være så fanget på samme tid."

"Et super godt foredrag, der havde en god balance mellem seriøse og sjove situationer, hvor man kunne se sig selv, tak for det"

"Det står i alles erindring, som en god og meget givende oplevelse, der har skabt fælles sprog i vores organisation."

"Tak for et fantastisk oplæg, tiden fløj afsted og oplægget var leveret højt professionelt med masser af humor, grin og varme"

"Hvor var det bare en fin dag! Hvor var det bare sjovt, men også lærerigt at lave de forskellige øvelser. Det var en sand fornøjelse."

"Evalueringerne talte deres tydelige sprog: Allan var fantastisk – ham vil vi gerne bruge meget mere tid sammen med! "

"Jeg synes du balancerede dit oplæg rigtig godt og det ramte godt, at vi godt kan snakke om arbejdsglæde, selv på dage der er svære."

"Jeg gerne igen pointere at jeg har den største respekt for dit arbejde og din performance igen i dag. Det er eddermame sejt!"

"Dejligt Inspirerende og involverende. Deltagerne fik et praktisk anvendeligt indspark på en humoristisk og inddragende måde."

"Jeg fik i rigt mål indfriet mine forventninger. Vi fik noget helt konkret med. Jeg er er så glad for at jeg valgte dig til opgaven."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>