Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

En stor tak for en fantastisk, anderledes og sjov temadag ved Kompetencecenteret, der efterlader os alle med eftertanker.

"Jeg er meget tilfreds! Det lykkedes heller ikke denne gang at få nogen til at foreslå ændringer, fejl eller forbedringer ved dagen :)"

"Tak for et uovertruffent oplæg. Begejstringen var så stor. Jeg har sjældent set hele kontoret være så fanget på samme tid."

"Det var forrygende med dit input og oplæg.
Alle er enige om at vi skal gøre "noget" med det fremover."

"Tusind tak for et virkelig målrettet og inspirerende oplæg. Oplægget ramte total plet på, hvad vi havde brug for at høre."

"Et super godt foredrag, der havde en god balance mellem seriøse og sjove situationer, hvor man kunne se sig selv, tak for det"

"Jeg spurgte medarbejderne om der var noget du kunne have gjort anderledes... men der kom intet frem. En berigende dag!"

"Det står i alles erindring, som en god og meget givende oplevelse, der har skabt fælles sprog i vores organisation."

"Tak for et fantastisk oplæg, tiden fløj afsted og oplægget var leveret højt professionelt med masser af humor, grin og varme"

"Hvor var det bare en fin dag! Hvor var det bare sjovt, men også lærerigt at lave de forskellige øvelser. Det var en sand fornøjelse."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>