Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Det er SÅ meget os der takker for en inspirerende, situationsbestemt og super motiverende præstation overfor sygeplejerskerne."

"Du ramte helt plet, godt gået! Oplægget var velopbygget, humoristisk og fokuseret. ALLE har rost det meget."

"Tusind tak for en vellykket temadag. Det var nærværende, forståeligt, praksisnært og let at bruge, allerede når du går hjem"

"Tak for en fantastisk formiddag, det var levende, inspirerende og humoristisk. Foredraget passede præcist til vores seminar."

"Det har rørt mig meget, det var relevant og givende. Jeg har fortalt om dette spændende seminar mange gange siden. Super oplæg!"

"Det var en super god temadag og en af det bedste vi har haft. Dagen var brugbar, det allerbedste at opnå på en sådan dag"

"Det var, lige som sidste gang, meget inspirerende. Der var i den grad mulighed for inspiration, refleksion og egen udvikling."

"En fantastisk temadag for os alle. Vi fik teoretiske input, praktiske eksempler og ikke mindst fik vi prøvet det på os selv."

"Du levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Du fik virkelig personalet med… også de mest ængstelige"

"Professionelt leveret, levende og med en afstemt balance mellem alvor og humor. Der var god energi fra start til slut."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>