Temadag for Afdelings- og Afsnitsledere og Specialeansvarlige

“Alle deltagere synes de var blevet forstyrret på den fede måde 😉
Oplevelsen af dette blev taget med hjem i afdelingen hvor det enkelt kunne formidles til medarbejderne, hvor det gav anledning til flere snakke om hvad og hvordan vores for-forståelse/mentale modeller styrer den måde vi sanser og oplever på.”

Helen Kæstel – Akkrediteringskoordinator og Ledercoach – AALBORG SYGEHUS, Hoved- Orto- Hjertecenter

Deltagerkommentarer:

  • “Der er så meget fra dagen, der har gjort indtryk på en anden måde end det sædvanlige, og ofte mere højteoretiske vi pleje at høre – det hele var jo sådan meget nede på jorden og dagligdagsagtigt og det er nok det der gjorde mest indtryk, da det hele tiden kunne og blev overført til vores hverdag!”

 

  • “Jeg synes selv, jeg er så bevidst om min for-forståelse og dennes betydning for min tænkning, men jeg ploppede da fuldstændig i, da Allan fortalte historien med hunden, der blev luftet af manden i bilen. Det var lidt af en øjenåbner for mig”. Det er så sundt at få sat et spejl op foran sig selv ind imellem!”

 

  • “Jeg har tænkt meget over lige præcis sætningen, ” at det man, og dermed jeg, giver opmærksomhed giver jeg liv!” – det blev klart for mig den dag, hvad det er vi og jeg kan gøre med mit sprog som oversygeplejerske.”

 

  • “Jeg er selv meget optaget at tænke indefra og ud og 1 grad – netop den har jeg brugt siden hen i oplæg. Alt starter hos dig selv og vi kan blot starte med 1 grad – det kan alle overskue :-)”

 

  • “Hvor er det sundt at høre sådan et oplæg. Det blev så tydeligt for os, at vi tænker alt for snævert og alt for meget på os selv først. Det blev så klart med øvelserne !”