Forandringens DNA

Vi skal være forandringsparate, forlyder det, men hjernen holder så uendeligt meget af mønstre. Det vi gjorde i går, vil vi derfor med stor sandsynlighed også gøre i morgen. Kurset “Forandring med vilje” er en øjenåbner for deltagerne, som bliver udfordret på mønster og anskuelser. Det bliver tydeliggjort, at frustration over forandring ikke er det samme, som modstand mod forandring, men blot kan være et udtryk for at der brydes med mønstre i hverdagen, som giver manglende overblik og dermed kan skabe mindre mening i en periode.

Kurset om forandringens DNA vil tage sit udspring i deltagernes egne oplevelser i hverdagen, så vi sikrer at komme tæt på de forandringer der er undervejs i jeres konkrete arbejdsmiljø. Det vil blive indlysende, hvor indflydelsen findes, hvor energien skal bruges og hvordan man fra medarbejdernes side er medskabere af succesfulde forandringer.

Indhold

 • hvad skal forandres? hvorfor? hvordan skal det foregå konkret?
 • ansvar for forståelse – søg meningen, trods frustrationen
 • antagelser om intentioner og fastholdelse af “at have ret”
 • Indflydelse og interesse – hvor bruger du din energi bedst?
 • frustrationens “ventil” – hvordan komme ordentligt af med frustrationen?
 • det aktive valg – om egen indflydelse og mangel på samme
 • hvordan tackler hjernen forandringer?

Udbytte

 • større forståelse for egne og andres reaktionsmønstre i forandringer
 • bedre håndtering af frustration i forandringer
 • tydeliggørelse af egne muligheder for at drage indflydelse
 • konkrete redskaber til håndtering af de forandringer der er uundgåelige i organisationen
 • viden om hvordan I kommer godt igennem omstillingsprocesser
 • forberedelse på fremtidige og uundgåelige forandringer
 • lære at bryde mønstre og vaner

 

Vi arbejder med aktiv læring og skaber en dynamisk ramme, hvor deltagerne er aktive medspillere. Denne involvering sikrer en stærk og solid integration og giver redskaber til direkte anvendelse i dagligdagen, så der kan skabes forandring med vilje.

Er du interesseret i noget mere teoretisk? Her kan du læse om Apreciative Inquiry.

Sådan mener MPM om kurset om forandring

 “Tak for et godt samarbejde, det var en super god temadag, en af det bedste vi har haft. Du var god til hurtigt at få et billede af vores afdeling, så selve dagen blev relevant og meget anvendelig for os. Det var rigtig konkret, anvendeligt og relativt nemt at implementere i egen personlige praksis på arbejde. Det jeg hører om dagen er, at den var brugbar – og det er det allerbedste vi kunne opnå.”

Inge Sørensen. Ledende overfysioterapeut, MPM

Se flere kundeudtalelser her >>

Kontakt os!

Vi lever af at være i dialog med mennesker!

Derfor er din respons vigtig for os. Ring eller skriv til os og få en snak om den situation, du og din afdeling står i. Fortæl lidt om ønskerne og tankerne bag et eventuelt arrangement, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på 7026 6646

Du må også skrive til os. Brug formularen her eller sende os en mail på info@addfocus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Andre forslag til kurser

  Kurset Styrk arbejdsmiljøet

  Kurset Styrk arbejdsmiljøet

  Psykisk arbejdsmiljø har fået et øget fokus på danske arbejdspladser. Et sundt og udviklende psykisk arbejdsmiljø er en produktiv kraft, som øger arbejdspladsens samlede evne til at skabe effekt og værdi.

  Boldøvelse - Addfocus arbejder med aktive foredrag og bruger ofte øvelser, hvor deltagerne skal op af stolen

  Kurset Stærkere samarbejde

  Gennem dette kursus om samarbejde bliver I styrket i teamet og opnår større indsigt i interne styrker og udfordringer, mens de sociale kompetencer øges på tværs af teamet.

  Kurset Styrk kommunikationen

  Kurset Styrk kommunikationen

  Kurset giver fx større evne til at etablere kontakt og blive forstået af andre samt indsigt i – og forståelse for – forskellige fortolkninger i kommunikation