Kerneopgaven er den opgave jeres organisationen er "sat i verden" for at løse.

Gennem dette praksisnære foredrag kommer I godt i gang med at præcisere jeres kerneopgave. Det lyder måske simpelt, men det er det ikke nødvendigvis! Særligt i offentlige organisationer, hvor bundlinje og mission ikke altid er entydige størrelser, kan det være ret udfordrende at definere kerneopgaven for organisationen. Det gør blot dette foredrag, og drøftelserne I bliver sat i undervejs, endnu vigtigere. For hvordan “trække på samme hammel”, hvis I ikke er enige om retningen og den dybere mening med indsatsen I leverer?

Kerneopgaven er ikke det vi gør, men meningen bag det, vi gør

Fokus på kerneopgaven

Kerneopgaven bør være omdrejningspunktet for enhver indsats i jeres organisation! Sådan forløses lederes og medarbejders ressourcer i højere grad og kvaliteten af arbejdet forbedres helt automatisk. Derfor skal alle kende den præcise kerneopgave, så I ved hvad der binder jer sammen, ud over produkter og ydelser. Når I ved det, så bliver arbejdsdagen mere meningsfyldt, mens sammenhængen mellem handling og hensigt bliver langt større.

Det unikke bidrag til kerneopgaven

I skal have Kerneopgaven som omdrejningspunkt i jeres arbejde. Gennem foredraget bliver I styrket i relationer og resultater og får bevidstgjort, at alle i organisationen leverer unikke bidrag til at løfte den fælles kerneopgave. Ingen kan undværes!

Addfocus tilbyder konkret og praksisnær tilgang til arbejdet med kerneopgaven funderet i jeres hverdag.

Det mener Vesthimmerlands Kommune om foredraget

“Man går aldrig fejl af et arrangement med Addfocus! Asbjørn er vanvittig dygtig, og formår at bruge sig selv så alle deltagerne er med. Vi havde et par rigtig gode dage, med et godt og brugbart resultat. Da det blev hverdag, var det let at følge op på arrangementet, fordi Asbjørn havde forberedt materialet.”

Pia Munch Riisgaard – Afdelingschef – Borgmesterkontor, HR og Kommunikation – Vesthimmerlands Kommune

Vi lever af at være i dialog med mennesker!

 

Derfor er din respons vigtig for os. Ring eller skriv til os og få en snak om den situation, du og din afdeling står i. Fortæl lidt om ønskerne og tankerne bag et eventuelt arrangement, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på 7026 6646

Du må naturligvis også skrive til os på mail. Skriv på info@addfocus.dk eller brug formularen her.

Mvh Allan og Asbjørn

  Andre gode foredrag med Addfocus

  Foredraget Stress eller tilfreds

  Stress eller tilfreds?

  Det er alene, hvis du ikke er i stand til at løse den opgave, du står overfor, at stressen bliver negativ.

  Foredrag om Arbejdsglæde og trivsel

  Samarbejde og kommunikation

  God kommunikation og et godt samarbejde handler om vilje, tydelighed og bæredygtige relationer. Det at sige, hvad vi mener på en måde, så det kan forbinde os med den anden part.

  Sygefravær eller trivsel

  Sygefravær er IKKE en privatsag - det er et fælles ansvar! Og trivsel er ikke blot fravær af sygdom.