Fokus skaber retning

Det vi fokuserer på, forstørrer vi i vores bevidsthed. På den måde skaber vi retning og bevægelse frem imod vores fokus. Hvis din tilgang til livet er, at “det er svært”, så vil du med sikkerhed finde beviser, der kan understøtte denne opfattelse! Foredraget Arbejdsglæde og trivsel skal nok vende op og ned på det!

Dit fokus i dagligdagen og arbejdslivet har stor betydning for din arbejdsglæde og trivsel. Hvis du fokuserer på positive mål og værdier, vil du blive bedre til at opleve det, du er god til, det der motiverer og giver arbejdsglæde, energi, og trivsel. På dette foredrag om arbejdsglæde og trivsel taler vi om aktive tilvalg, og fokus på det du vil – frem for det du vil væk fra!

“Fremtiden er ikke noget, der bare kommer. Den skabes af nogen – det kan lige så godt være dig!”

Arbejdsglæde og trivsel - indefra og ud

Arbejdsglæde og trivsel er først og fremmest dit ansvar. Så er det virksomhedens opgave at skabe gode rammer for udfoldelsen. Al forandring kommer indefra og ud, så hvad ønsker du at skabe mere af i dit liv?

Hvis vi gør, som vi altid har gjort, kan vi være sikre på at få det samme resultat, som vi har fået hidtil. Ønsker vi andre resultater, må vi ændre handlinger. Vi må ændre vaner og dermed kultur. Hermed ikke sagt, at vi skal ændre tingene 180 grader. Meget ofte er 1 grad det mest effektfulde.

Den positive tilgang kan blive en vane, som ikke kræver specielt meget omtanke at udføre, men blot falder helt naturligt og har stor indflydelse på både arbejdsglæde og trivsel.

Formål med foredraget om arbejdsglæde og trivsel

Formålet med foredraget “Arbejdsglæde & trivsel” er at inspirere alle deltagere ved at skabe en større bevidsthed om, hvad der giver værdi og energi i hverdagen, så arbejdsglæde og trivsel øges, samt hvordan vi via aktive tilvalg og fokus kan bruge vores egne og hinandens ressourcer bedst til at skabe trivsel og arbejdsglæde. Foredraget vil bl.a. give redskaber og inspiration til, hvad man selv kan gøre for at øge sin arbejdsglæde og trivsel.

I dette foredrag om arbejdsglæde og trivsel vil I få en stærk oplevelse med humor og engagement, hvor I bliver efterladt med hænderne over hovedet og et godt skridt nærmere et arbejdsmiljø med bedre trivsel og større arbejdsglæde.

Det mener Københavns Lærerforening om "Arbejdsglæde og trivsel"

“Tak, Tak. Jeg mangler ord i min afslutning. Har hørt mange foredrag. De fleste har været gode, spændende, berigende etc.

Nogle få er i særklasse. Det var dit!!!!!!!!”

Jane Pilegaard – Formand – Fagligt udvalg – Københavns Lærerforening

Vi lever af at være i dialog med mennesker!

Derfor er din respons vigtig for os. Ring eller skriv til os og få en snak om den situation, du og din afdeling står i. Fortæl lidt om ønskerne og tankerne bag et eventuelt arrangement, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på 7026 6646

Du må naturligvis også skrive til os på mail. Skriv på info@addfocus.dk eller brug formularen her.

Mvh Allan og Asbjørn

  Flere foredrag

  Fokus på kerneopgaven

  Kerneopgaven er den opgave jeres organisationen er "sat i verden" for at løse.

  Sygefravær eller trivsel

  Sygefravær er IKKE en privatsag - det er et fælles ansvar! Og trivsel er ikke blot fravær af sygdom.

  Foredraget Social kapital i praksis

  Social kapital i praksis

  Den sociale kapital er et udtryk for værdien der ligger i samarbejdet og relationerne på arbejdspladsen.