Du siger ikke det, du mener at sige, men det, som andre hører

Med mange stærkt humoristiske scenarier fra hverdagen tager foredraget “Samarbejde og kommunikation” afsæt i samarbejde og kommunikation som redskab til at forøge og bestyrke arbejdsglæde, fremme tillid og respekt og opbygge de indbyrdes relationer i samarbejdet.

Tydelig kommunikation

God kommunikation og et godt samarbejde handler om vilje, tydelighed og bæredygtige relationer. Det at sige hvad vi mener på en måde, så det kan forbinde os med den anden part, og vi derved kan bestyrke samarbejdet og skabe en fælles forståelse. Det udmønter sig ikke nødvendigvis i enighed, men i respektfuld forståelse. Enighed kan nogle gange efterlade os med ”stilstand”, mens uenighed kan være et nyt potentiale i samarbejde og udvikling. Når vi er uenige, må vi ”bevæge” os, hvis vi ellers søger forståelse for, hvad det er andre forstår.

Ordet kommunikation stammer fra det latinske Communicare – ”At gøre fælles”

Relationer er altafgørende

Foredraget om samarbejde og kommunikation handler ikke blot om selve kommunikationen som metode, men mindst lige så meget om relationer og sammenhænge. Meget ofte er det relationen der er afgørende for kommunikation frem for det sagte. Hvordan er jeres indbyrdes relationer i samarbejdet? I hvilken sammenhæng finder kommunikationen sted? Hvor opstår misforståelserne?

Involverende, udfordrende og med automatpiloten slået fra

Kropssprog, slet skjulte antydninger, misforståelser og egen indstilling til samarbejdet bliver taget under kærlig behandling i dette tankevækkende foredrag om samarbejde og kommunikation, og I bliver med garanti efterladt inspirerede og forløste af genkendelsens smittende latter.

Læs mere om kommunikation

Vi har skrevet en artikel om kommunikation, hvor kommer vi også omkring relationer, sammenhænge og forståelse. Læs den her >>

Det mener Dancopter om "Samarbejde og kommunikation"

“At kunne holde så mange medarbejdere tryllebundet, i så lang tid uden at tabe nogen, er en utrolig samt fremragende præstation, som Allan virkelig klarede til perfektion. Absolut anbefalingsværdigt foredrag om samarbejde til alle former for virksomheder.

Tak for et fantastisk arrangement.”

Lars Skov – Managing Director – Dancopter A/S

Vi lever af at være i dialog med mennesker!

Allan Olesen og Asbjørn Christensen - Addfocus

Derfor er din respons vigtig for os. Ring eller skriv til os og få en snak om den situation, du og din afdeling står i. Fortæl lidt om ønskerne og tankerne bag et eventuelt arrangement, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på 7026 6646

Du må naturligvis også skrive til os på mail. Skriv på info@addfocus.dk eller brug formularen her.

Mvh Allan og Asbjørn

  Flere foredrag

  Foredraget Stress eller tilfreds

  Stress eller tilfreds?

  Det er alene, hvis du ikke er i stand til at løse den opgave, du står overfor, at stressen bliver negativ.

  Filosofi - Social kapital

  Forandring med vilje

  Forandringer indebærer naturlige dilemmaer og frustrationer hos medarbejderne, fordi der brydes med mønstre, som giver tryghed i hverdagen.

  Fokus på kerneopgaven

  Kerneopgaven er den opgave jeres organisationen er "sat i verden" for at løse.