Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Det er SÅ meget os der takker for en inspirerende, situationsbestemt og super motiverende præstation overfor sygeplejerskerne."

"Tusind tak for et rigtig godt foredrag. Vi var særdeles velfornøjede med arrangementet – der skuffede til den gode side..."

"Du ramte helt plet, godt gået! Oplægget var velopbygget, humoristisk og fokuseret. ALLE har rost det meget."

"Tak for et uovertruffent oplæg. Begejstringen var så stor. Jeg har sjældent set hele kontoret være så fanget på samme tid."

"Et super godt foredrag, der havde en god balance mellem seriøse og sjove situationer, hvor man kunne se sig selv, tak for det"

"Yderst veltilrettelagte foredrag, det fungerede storartet! Alle fik en bunke inspiration, motivation og glæde med sig"

"Du er god til at formidle på en involverende og humoristisk måde. Du levede i høj grad op til vores forventninger."

"Tusind tak for en vellykket temadag. Det var nærværende, forståeligt, praksisnært og let at bruge, allerede når du går hjem"

"Forandringsproces med stort indblik og overblik. Allan har forstyrret os tilstrækkeligt til, at vi har fundet den rette vej for os!"

Se videoklip med medarbejdere fra DanDomain, der fortæller om deres oplevelser med et foredrag af Addfocus.

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>