Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

Kære Allan.
Det er rigtig nok os der takker.
Det var den perfekte afslutning på vores kursus!

Du er meget inspirerende og underholdende. Mine medarbejdere og jeg nød så meget at få både faktuel viden og indsigt!

Vi siger mange tak for sidst, Det var 3 super gode og meget givende timer vi havde sammen med dig i går!

Fantastisk Inspirerende, motiverende og yderst relevant! Du ramte plet på det faglige, personlige og humoristiske plan.

"Fantastisk inspirerende! Jeg havde høje forventninger, fordi du var varmt anbefalet. Trods det overgik du klart forventningerne!"

"Jeg er meget tilfreds! Det lykkedes heller ikke denne gang at få nogen til at foreslå ændringer, fejl eller forbedringer ved dagen :)"

"Mange tak for et par rigtig gode og fængslende dage med motiverende foredrag. Du ramte virkelig "spot on" med indhold og formidling!"

"Tak for et uovertruffent oplæg. Begejstringen var så stor. Jeg har sjældent set hele kontoret være så fanget på samme tid."

"Din timing er enestående god. Du ramte os rigtig godt, deltagerne var meget glade. Tak for et godt og nærværende Indlæg."

"Et veltilrettelagt foredrag der var målrettet specielt til os. Alle fik ny inspiration, motivation og glæde. Meget professionelt!"

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>