Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Mange tak for et par rigtig gode og fængslende dage med motiverende foredrag. Du ramte virkelig "spot on" med indhold og formidling!"

"Tak for et uovertruffent oplæg. Begejstringen var så stor. Jeg har sjældent set hele kontoret være så fanget på samme tid."

"Din timing er enestående god. Du ramte os rigtig godt, deltagerne var meget glade. Tak for et godt og nærværende Indlæg."

"Et veltilrettelagt foredrag der var målrettet specielt til os. Alle fik ny inspiration, motivation og glæde. Meget professionelt!"

"Ganske enkelt et fremragende arrangement. Allan formåede at fange og aktivere medarbejderne i øjenhøjde. Imponerende!"

"Det var forrygende med dit input og oplæg.
Alle er enige om at vi skal gøre "noget" med det fremover."

"Tusind tak for et virkelig målrettet og inspirerende oplæg. Oplægget ramte total plet på, hvad vi havde brug for at høre."

"Tak for dit indspark - har fået mange gode tilbagemeldinger fra både medarbejdere og ledere. Har citeret dig 3 gange allerede."

"Mange tak for en super dag.
Det gik rigtig godt.
Jeg er sikker på at de fik rigtig meget ud af det!"

"Sjældent har jeg oplevet nogen ramme så meget plet som Allan gjorde. Vi ramte den lige i røven med ham som foredragsholder!"

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>