Kultur og samarbejde

“Du levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Du fik virkelig personalet med…også de mest ængstelige og det var en fed oplevelse at gå “beslutningslinjen” igennem. Den argumentation og commitment til at finde 3 fælles ord, ville Hanne og jeg aldrig have kunnet frembringe i personalet. Faktisk har jeg lige anbefalet dig til en afdelingssygeplejerske, som skal slå to afsnit sammen. 🙂
Jeg har jo også modtaget mit brev, som jeg selv skrev og det var lidt sjovt. Min mand læste det og sagde; “er det et trusselsbrev” !!! Hi hi. Jeg måtte så forklare ham sammenhængen. 🙂
Så alt i alt var det super godt og jeg kan bruge en del til videre kommende fusioner, som ligger lige rundt om hjørnet…”

Kathrine Eskildsen – Afdelingssygeplejerske Gynækologisk sengeafsnit – Aalborg Sygehus Nord

“Tak for et godt kursus. Du er en personlig og menneskeligt værdifuldt inspirerende katalysator. 🙂
Du tog os med gennem en gribende oplevelse (fyldt med sorg, vilje, mod og kamp). Dette, synes jeg, du gjorde med stor personlighed og balance.
Fortællingen perspektiverede grader af alvor/bekymring, perspektiv på hvor vi selv kan være ydmyge og huske i vores hverdag, at være glade, og ikke gøre en myg til en elefant.
Hvor er det fantastisk du er nået så mange flere “grader” end dit oprindelige “nord”. Du er jo (heldigvis) et levende eksempel på hvor meget længere vi kan nå end det mål vi oprindelig havde.”

Helen Meinertsen – Sygeplejerske – Gynækologisk sengfeafsnit Aalborg Sygehus Nord