Trivsel, arbejdsglæde og sygefravær

“I forbindelse med afslutning og formidling af et lokalt projekt til nedbringelse af sygefravær, har vi anvendt Asbjørn fra Addfocus som foredragsholder omkring temaet ”Trivsel og Arbejdsglæde”. Vi ønskede med dette foredrag at sige tak til projektdeltagerne, og samtidig give alle fremmødte input og inspiration til at skabe mere trivsel og arbejdsglæde.

Vi kunne ikke have fået en bedre afslutning på vores projekt. Det var underholdende, personligt og med enkle stærke budskaber, der gik lige ind. Vi har efterfølgende fået mange meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne, og videregiver gerne nogle af dem:

 • ”Jeg er simpelthen så duperet af hans peptalk, det var så kanon positivt og jeg reklamerer for det alle vegne. Han er den helt rigtige hvis man har brug for en peptalk”.
 • ”Jeg synes, det var rigtigt godt, det fik løftet folk og gav alle en god oplevelse med få enkle budskaber, der gik rent igennem”
 • ”Der var en tilpas balance mellem budskabet og de humoristiske indlæg. Humor er et vældig godt virkemiddel – og dér er du kanon god”
 • ”Det var super og en kanon afslutning på projektet. Der var så mange gode ting, i det han sagde. Vi har kun lutter lovord, og vi griner stadigvæk, når vi møder hinanden på trappen om morgenen og spørger
  hinanden, om vi er idioterne i dag eller vi mon møder nogen?
  Man kunne se sig selv i dét han sagde, de dage, hvor det hele gror én over hovedet, det var bare så fuldstændigt rigtigt.”
 • ”Det var rigtig godt, han var god til at få folk med og det var let at forstå. Det var ting, vi egentlig godt véd, men lige skulle gøres opmærksomme på”
 • ”Det var rigtig godt, han var en meget inspirerende og spændende person at høre på”
 • “Det var en fantastisk oplevelse med unikt nærvær og engagement”

Jeg anbefaler dig gerne, og vi vil herfra være meget interesseret i at bruge dig igen.”

Lilian Koldsø, ergoterapeut – Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest