Ledelse med vilje

”Gennem en periode på ca. 2 år har vi haft Addfocus tilknyttet vores virksomhed. Opgaven lød på coaching af ledelse, opbygning af lederteam mv.

Undervejs i forløbet har vi haft flere undervisningsforløb for samtlige medarbejdere og dele heraf. F.eks. er der sideløbende kørt et forløb for ledergruppen.
Allerede ved første samling, blev en ”kæmpe bølge” startet – en bølge der stort set har kørt lige siden (1½) år. Allan har ved sin morsomme og til tider provokerende eksempler, sammen med praktiske øvelser flyttet virksomheden maksimalt.
Vi havde i direktionen slet ikke forventning om så store resultater på så kort tid.

De praktiske forløb, sammenholdt med coachingen af direktionen/ledelse har vist sig som optimal indlærings metode og har sikret et massivt fokus på opgaven og de resultater det har bragt med sig.
Allan har hjulpet os til at se på helheden og den generelle trivsel i virksomheden og har sammen med direkte spørgsmål til forskellige problemstillinger, givet os en indsigt i, hvordan vi skaber sammenhold og fokus på opgaven.

Vi har været super tilfredse med Allans indsats, vi overvejede forskellige former for konsulent bistand, men er glade for vores valg, der var hele investeringen værd!

Per Martin Boesen, Adm. Direktør – Bilhuset Bornholm