Grib hinanden rigtigt

“Jeg blev virkelig inspireret. Både af din egen historie og af hele idéen bag det du talte om. Det har inspireret mig til at arbejde videre med en positiv tilgang til livet. For når man er positiv, er livet tit meget sjovere. Græsset er grønnere og himlen er bare lidt mere blå 🙂 Og hvor er det fedt, at man selv kan vælge at man vil være positiv. Det giver stof til eftertanke, at man selv kan påvirke sit liv i den retning man vil. Når man handler som man altid har gjort, vil man få det resultat man altid har fået. Det vil jeg tage med mig fremover! Tusind tak for en super sjov og lærerig dag. Det har været en fornøjelse.”

Pia Adamsen – Nattevagt på botilbud – Ålborg kommune

 

“Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, folk synes du var en god og livlig foredragsholder med rigtig mange gode pointer.”

Anne Poulsen Jensen – Pædagog – Botilbuddet Henning Smiths Vej