Trivsel og arbejdsglæde

“Vi havde fået dig anbefalet som en person, der kunne komme med et livsbekræftende og energiskabende oplæg med tyngde. Du levede til fulde op til disse anbefalinger.
Tiden fløj af sted og alle var engagerede – ikke mindst dig selv. Du var meget i øjenhøjde, kommunikerede meget præcis i forhold til målgruppen uden at virke “påtrængende”. Du havde sat dig godt ind i hvem vi var og hvilke opgaver vi løste.”

Lars Herlev – Forstander – CSV Vejle

“Vi på CSV Vejles vegne vil gerne sige tak for dit oplæg, som ramte plet i forhold til vores intentioner med dagen.”

Ulla Laursen – Afdelingsleder og Souschef

“Jeg blev vildt glad under og efter dit arrangement (og er det for den sags skyld endnu) jeg var det nemlig ikke helt inden jeg kom.
Aller først vil jeg sige, at det er super godt, at du bruger dig selv så meget i “showet”, du har en dejlig performance med masser af humor i fineste grad. Du virker 100% troværdig og nærværende, og du bevarer overblikket for mig at se, hele tiden og kan bare få det sjove ud af ikke forudsigelige reaktioner fra publikum, det er så godt 🙂
Rigtig god ide’ med en anker person, (eller hvad du kaldte det), samt at skrive postkort til sig selv, det er en god måde, at minde sig selv om og fastholde sig selv i alle de positive tanker man havde under arrangementet. Glæder mig til engang at modtage kortet, det er jo ikke så tit man får positive breve.
I det hele taget en masse godt stof om arbejdsglæde og glæde i sindet. Godt stof til eftertanke.
Jeg ved endnu ikke om dagen har bidt sig så godt fast som 11. sept., men jeg er sikker på at kunne huske 15. marts 2012 i mange år.”

Kærlig hilsen – Kirsten Ratcliffe

Deltagerkommentarer:

  • “Han var vidunderlig engageret og en dygtig formidler”
  • “Allan var vildt dygtig! Han kom rigtig godt ud”
  • “Han var en god foredragsholder og man var “med” under foredraget – så rigtig god oplevelse”
  • “Super. Meget nærværende foredragsholder og aktive deltagere”
  • “Stort engagement fra foredragsholder som fik løftet stemningen blandt personalet, smittende så man har lyst til at være aktiv deltager”
  • “Han var “på” på den gode måde. Mit indtryk at alle deltog aktivt”
  • “Mange pointer, humor, stof til eftertanke mm.”

 

  • “Dybdegående og relevant uden at blive for teoretisk, højttravende.”