Trivsel og arbejdsglæde

“DET var en god aften, jeg smilede hele vejen hjem og resten af aftenen. Egentlig ved vi godt hvad der skal til, men en gang imellem er det godt at der er en der får rusket op de gamle vaner og mønstre. Jeg tager den med bare 1 grad til mig. Det kan lade sig gøre!”

Lotte Jørgensen – Sekretær – Dansk Sygeplejeråd

“Jeg var til dit foredrag om arbejdsglæde her i eftermiddag. Jeg har lyst til at fortælle at jeg føler mig opløftet og motiveret for at rykke 1 grad allerede med det samme og sidder med en dejlig følelse i maven. Det var et kanon oplæg at tage til sammen med mine kolleger.”

Rikke Pedersen – visitator hjælpemidler og boligændringer – Københavns kommune.

“Allan formåede at løfte stemningen blandt de 150 deltagere der var mødt op for at høre ham efter arbejde. Hans budskaber om trivsel og hvordan vi selv kan være med til at øge vores arbejdsglæde var væsentlige og relevante både i forhold til vores arbejdsliv og privatliv. Allan formidlede sin viden på en meget underholdende måde, der gav os alle et godt grin, men også på en indlevende måde, med personlige historier fra sit eget liv, der gav hans budskaber stor troværdighed. Vi gik alle derfra lidt klogere og i højt humør.”

Kristina Robins – 2. kredsnæstformand – DSR, Kreds Hovedstaden