Fællesskab og sammenhængskraft

“Som dagene går bliver jeg bare gladere og gladere for vores arbejde i fredags og hvor det rent faktisk bar os hen. Vi nåede helt klart de målsætninger vi havde.

Jeg er sikker på at dagens “bumpende” start gav enkelte medarbejdere mulighed for at være meget tydelige på hvad de vil have gjort noget ved. Det der helt sikkert præger mine folk er at de er voldsomt engagerede i lige netop det de laver. Det er et kæmpe plus, og et potentiale der skal udnyttes i den fremadrettede proces. En af udfordringerne er at de skal se hinanden og skabe nye fortællinger om hinanden og derudfra skabe et OS.

Det var på rigtig mange måder vildt, vildt spændende og der er vildt meget mere at tage fat i for mig. Tusind tak for hjælpen, inspirationen og ikke mindst sparring.

Thomas Jentzsch – Leder –  UC Gadeplan|Ungdomscentret

“Vi har i dag haft fornøjelsen af dit “live – show” og ikke mindst dit kærlige los i røven…..som var SÅ tiltrængt……ikke at det var dig der sparkede….. Du viste os “bare” hvordan vi selv skulle gøre og fik os til at sætte ord på hvordan…..og ikke mindst hvorfor!

Fantastisk flot gennemført med et så amputeret hold os vi var! Tak for at skabe kampgejst og autencitet i en go omgang arbejdesmudder….!! Du vil blive dagligt husket !

Kathrine  – Gadeplansmedarbejder – Gadeplan Århus