Grib hinanden rigtigt

“Dit oplæg var super formidlet, med en klar ramme og optik – samt god didaktisk opbygning.
Det ramte plet lige ind i vores arbejde. Dine pointer var fint afgrænset og så gode, at vi kan bruge dem både i forholdet: Ung til ung, voksen til ung, og fra ledelse til medarbejder.
Derfor virkelig godt – tak for det, jeg har allerede anbefalet dig i mit skoleleder netværk i Regionen.”

Michael Aakjær, skoleleder, Grenen

 

Såvel indhold som form var som fod i hose. Asbjørn er i stand til at formidle med ord, tone og krop på en måde som kan forstås.
Han er oven i købet i stand til at koble sin sproglige formidling, til en kropslig genkendelse gennem diverse øvelser, der på overbevisende måde leverer den egentlige erkendelse hos os som aktive modtagere af hans budskab.
Vi har selv stor indflydelse på hvad der er i fokus og hvordan vi skaber fokus for vores opmærksomhed og opfattelse.”

Lars Emil, forstander, Grenen

 

”Jeg var begejstret for Asbjørns indlæg, jeg syntes at han optrådte levende og engageret på en medrivende måde. Hans helt direkte kommunikation, uden brug af andre hjælpemidler end sin egen person, var meget inspirerende og noget man selv umiddelbart kan tage med.”

Annalise Breinbjerg, souschef, Grenen

 

“2. dag på et kursusforløb. Hovedet er godt fyldt og jeg er træt. Endnu en foredragsholder. Det kan kun blive en lang dag.
MEN NEJ – ASBJØRN leverede varen på en sådan måde, at han fangede hele forsamlingen og fik fokus og smil samt grin frem. Budskabet gav stof til eftertanke. – godt gået.”

Jan Kofoed, Faglærer, Grenen.