Trivsel, stress og konflikthåndtering

“KODA har netop udarbejdet en ny trivselsstrategi, med fokus på forebyggelse af mobning, stress og konflikthåndtering. I forbindelse med introduktionen overfor medarbejderne, inviterede vi Asbjørn fra Addfocus til at runde dagen af med et foredrag om emnerne.

Tak for en rigtig god eftermiddag. Jeg var personligt meget begejstret for dit indlæg, som på en rigtig fin måde bandt enderne sammen på de drøftelser, vi havde haft i løbet af dagen.
Emnet indebærer efter min opfattelse, en vis risiko for at det bliver for diffust og ukonkret, når det skal formidles. Du evnede imidlertid at servere nogle rigtig gode og konkrete pointer, som vi alle kan tage med os videre. Dels det faktum, at ændringer skal komme inde fra, og at man selv må tage ansvar, samt at små ændringer kan bidrage til at skabe store forandringer på sigt.
Jeg var meget begejstret for dine egne historier, som illustrerede teorien rigtig godt, og som blev fortalt med ægte jysk charme :o)
Jeg har fuld opbakning fra vores direktør til at give dig nogle meget positive ord med på vejen. Samtidig er det Trivselsudvalgets oplevelse, at der var stor tilfredshed med din formidling – og det gælder både form og indhold.”

Anne Sophie Gersdorff Schrøder – Juridisk konsulent – KODA

“Jeg synes Asbjørn gjorde det rigtig godt. Han fik sit budskab ud over rampen med en god portion humor. Nogle foredragsholdere har svært ved at finde balancen, så der nogle gange bliver for meget “ha-ha-ha” over det, men bagefter har man glemt hvad det egentlig handlede om.
Den balance mestrede Asbjørn rigtig godt! – så topkarakter herfra ;-)”

Lone Holtmann – Sekretær, Medlemsafdelingen – KODA

“Jeg oplevede dig som en meget levende og troværdig formidler med relevante ting på hjerte i relation til det, vi gerne ville runde dagen af med. Jeg fandt din balance mellem sjov og alvor helt perfekt. Der var både plads til gode grin og til den stille refleksion.
Dine personlige historier var både morsomme og gav stof til eftertanke. Jeg bed særligt mærke i opfordringen til at se det hele inde fra og ud og ikke omvendt. Det var en særdeles vigtig pointe.
Det vigtigste jeg personligt fik med hjem, var perspektivet om blot at ændre min kurs 1 grad, og den virkning, det ville have henover et år.
Alt i alt har der været rigtig stor begejstring for dit indlæg. Mange tak fordi du bandt en rigtig fin sløjfe på dagen for os alle”

Lene Frøby Kivsmose – HR-Koordinator – KODA

“Emnet du skulle snakke om, rummer en risiko for at blive banalt, for i mange tilfælde ved man jo det meste i forvejen, men du formåede rent faktisk, at jeg gjorde mig nogle overvejelser omkring min egen tilgang/attitude til tingene. Videoen og billedet af tankeren på vej i tordenvejr var to gode måder at illustrere pointerne på, og jeg synes, du ramte en god balance mellem det underholdende og lidt til eftertanke”

Peter Griffin – International Information – KODA

“Jeg fandt Asbjørns foredrag informativt og underholdende. Han holdt vores interesse fanget selvom det var sidst på dagen efter workshops, og krydrede formidlingen med aktive øvelser. Billedet med supertankeren, og bemærkningen om, hvor meget blot een grads kursændring vil betyde over længere tid, var meget sigende. Alt i alt en god og positiv oplevelse, og samme mening har jeg hørt fra flere andre kolleger i løbet af i dag”

Søren Peter Olsen – Udlandsafregning – KODA