Kommunikation & samarbejde

I 2017 udfolder Thisted Kommune vores nye satsning på Kulturområdet og etablerer et stort projekt vi kalder Kulturrummet, som indbefatter at musikskolen og biblioteket fremover skal arbejde tæt sammen.

For at skabe gode forudsætninger for et udviklende samarbejde mellem to forskellige personalegrupper og forskellige professioner, afviklede vi en workshop hvor Asbjørn fra Addfocus holdt oplæg og faciliterede dagen.

Vi var fantastisk glade for, at have dig med i løbet af dagen. Det var et stort plus, at vi havde været så meget i dialog med hinanden inden dagen – tak fordi, du tog dig tid til samarbejdende forberedelse. 

Særligt øvelsen ‘Spil hinanden bedre’ står i alles erindring, som en god og meget givende oplevelse, der har skabt fælles sprog i vores organisation. 

Du faciliterede gruppeopgaver på en rigtig god måde, og det var meget givende for os, at kunne trække os ud som de observerende på sidelinjen. En stor gevinst, når vi netop er i gang med at forstå og få øje på alle ressourcer i vores personalegruppe. Vi ser frem til at benytte dine kompetencer igen engang i foråret.

Eva Sjælland – Konsulent – Thisted Kommune og Thomas Maroti Antunes – Biblioteks- og Musikskoleleder