Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Den sad lige i skabet. Der er rigtig positiv feedback. Det var en fornøjelse at opleve dit engagement og din stærke personlige stil."

"Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af Addfocus. Vi havde store forventninger, som alle blev indfriet til fulde."

"Et fabelagtigt foredrag. Det var en uforglemmelig oplevelse. Aldrig har jeg nydt en afdelingsaften så meget, det fantastisk!"

"Et vedkommende og interessant foredrag der nøder os til at se, med hvilket fokus vi møder vores omgivelser."

"En fantastisk dag med Allan, der med lethed tryllebandt 100 radiografer. Formen var forrygende og ualmindeligt livligt leveret."

"Du er fantastisk, du har en Guds gave, det ligger bare i dig. Nogle er født med det, andre lærer det, men det bliver aldrig det samme."

"500 medarbejdere fik gennem Addfocus et brag af en afslutning med et aktuelt og inspirerende indlæg."

"Du ramte i den grad den røde tråd. Du har en fantastisk udstråling og det du vil give til os kommer fra hjertet. Tusind tak for det!"

"Oplægget var i fin overensstemmelse med vores værdier og menneskesyn. Vi vil gerne engagere Addfocus igen."

"Aftenens glimrende budskab er noget vi vil tage med os i vores daglige arbejde og i vores humanitære arbejde."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>