Relationer og samarbejde

“Tak for sidst. Det var et fantastisk oplæg!

Jeg har nu fået tilbagemeldinger fra alle deltagere på vores opstartsmøde. I den forbindelse kan jeg konstatere at samtlige deltagere på mødet er yderst godt tilfredse med dit oplæg, og har oplevet det som både inspirerende og motiverende. De ting der går igen i evalueringen er din levende og inddragende måde at køre oplægget på. De mange små ”øvelser” og humoren igennem de karikerede eksempler har vagt stor begejstring!

Oplægget var genialt i forhold til vores program for resten af dagen, da det i høj grad fik sat fokus på samarbejde, muligheder og det positive syn på tingene. Dette var specielt godt i forhold til vores ønske om at skabe relationer og aktiviteter på tværs af de gamle kommunegrænser, hvor der nu for alvor er ved at komme gang i samarbejdet. Oplægget gav også et andet afkast, da vi som alle andre offentlige institutioner, er blevet kraftigt besparet, for her var oplægget med til at rette fokus mod og skabe stemning for, at vi selvfølgelig stadig kan og vil lave fede tilbud til vores unge.

I forhold til kommende kunder vil jeg sige, at de roligt kan vælge AddFocus. Vi fik et levende oplæg med karikerede eksempler, humor og tankevækkende øvelser. Det hele blev fortalt med en medrivende begejstring, der både motiverede og inspirerede til det efterfølgende arbejde. Oplægget indeholdte en fin balance i forhold til inddragelse af mødedeltagerne, så det blev vedkommende og nærværende under hele seancen. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af AddFocus! De lever i højeste grad op til deres navn, de sætter fokus på det relevante, og skaber et forum fyldt af engagement, humor og energi!”

Allan Bjørnskov, Leder – Norddjurs Ungdomsskole