Grib hinanden rigtigt

“Endnu engang tusind tak for et meget levende og lærerigt foredrag. Jeg har fået mange ting med mig – tænker lige nu især på dit budskab om, hvordan vi “griber hinanden”. Jeg har fået rigtig mange og (kun) meget positive tilbagemeldinger på dit foredrag – så du kan godt give dig selv et ordentligt klap på skulderen. Du er ganske enkelt fremragende til at formidle dine budskaber! ”

Helle Larsen – chefsekretær – Folkesundhed – Slagelse kommune

“Allans budskab gav virkelig stof til eftertanke og det vil være noget vi vil tale om længe . En god idé at samle op på det vi skrev i brevet om ca. 1 måned, for så kan vi vende indholdet af Allans foredrag igen.
Så stor ros til Allan – han kan rette ryggen rigtig meget – og ham kan vi godt bruge en anden gang.

Det var helt igennem et flot arrangement.
Jeg tror, det er meget tæt på at være den bedste foredragsholder, jeg har oplevet. Der var teori, praktiske og genkendelige eksempler, humor og en foredragsholder med udstråling og styrke.”

Käte Schiøtt – Folkesundhed – Slagelse kommune

“Først og fremmest har jeg reflekteret over, at Allan som den eneste foredragsholder jeg har oplevet – ikke har brugt tiden på at indlede med sin egen personlige og uddannelsesmæssige baggrund. Det var først senere jeg bemærkede det – for jeg synes det var en forrygende indledning. Uden jeg opdagede det, var jeg helt væk i hans sprudlende foredrag. Humor og karikation er for mig nøglen til åbning for selvransagelse. Intet af det han sagde var jo nyt, men måden det blev præsenteret på – var for mig ny og spændende. Meget foreneligt med min egen måde at tænke og handle på.
At han åbnede op og perspektiverede sine personlige og følelsesladede oplevelser tog mig med storm. De blev serveret på en ærlig og uhøjtidelig måde uden at nogen skulle sidde med “nej, hvor er det synd for dig” udsagnet. Jeg oplevede en menneske, der var helt ude på/over kanten og hvor viljen var midlet til at nå målet. Det er dér de stærkeste kræfter findes. Det var hans vilje og stædighed, der gjorde størst indtryk på mig. Endnu en oplevelse af, at hvor der er en vilje – der er også en vej!! Denne bemærkning også i overført betydning og for mig, klart den røde tråd i hans foredrag. Jeg har allerede givet ham respektfuld reklame og foreslået ham til personalearrangement på Karstens arbejde. 100% godt foredrag.”

Joan Høj – Folkesundhed – Slagelse kommune

“Foredraget var meget inspirerende og får jævnligt en til at tænke over hvad man gør, når man kommer i en situation, som Allan så levende demonstrerede, så det er noget man kan arbejde videre med.”

Susanne Jensen – Folkesundhed – Slagelse kommune

“Mht. foredraget med Allan, kan jeg kun sige at jeg ville ønske at jeg kunne få det på Video så jeg kunne få hans budskab ind på rygraden. Jeg gik straks hjem og tjekkede hjemmesiden, så jeg kan foreslå ham til andre og håber at jeg/vi får mulighed for at opleve ham igen. Han gav mig meget at tænke over – på den gode måde. Stor begejstring herfra ;o)”

Maja í Dali Hansen – Folkesundhed – Slagelse kommune

“Jeg synes at foredraget var enormt spændende. God vekselvirkning ml. de løftede pegefingre, teori og eksemplerne, gjorde, at det var livligt, med glæde og nærværende. Gode metaforer. Godt at bede om tilbagemelding, så man tvinges til at tænke over hvad der skete. Vi ER egocentrerede, og der er kun os selv og egenrefleksionen til at ændre dette. Så stor ros fra ledersiden”

Lars Bo Sørensen – Folkesundhed – Slagelse kommune