Forandringsproces over 1½ år

“Vi havde hyret Allan og Addfocus som konsulent til en længere forandringsproces i  Søndervang dagtilbud. Konsulentbistanden havde flere funktioner:

  • Tilrettelæggelse og design af forandringsproces både med lederteam, MED udvalg samt hele medarbejderstaben.
  • Sparring på udarbejdelse af ledelsesgrundlag.
  • Udarbejdelse af værdierne for dagtilbuddet.

Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Allan og Addfocus. Allan har med sin anerkende tilgang og systemiske tænkning formået at sætte mange  perspektiver i spil både for mig i min lederrolle, for lederteamet og for medarbejderen i arbejdet med den konkrete forandring, growhouse.dk.

Allan har brugt oplæg, øvelser, billeder og film, der har været meget konkrete og som omsætter det talte og skrevne ord til en levende oplevelse i den enkelte medarbejder – han formår at få alle til at blive aktører i deres forholdemåde til forandringer.

Allan har været med til at give indblik og overblik og han har forstyrret den tænkning vi havde i dagtilbuddet tilstrækkeligt til, at vi har fundet den rette vej for os. Som konsulent har Allan været super dygtig til at understøtte vores vej meningsfuldt og meningsskabende.

Vi  har lært Allan at kende som et  hjertevarmt menneske, der med sin ærlighed kan berige ens billede af virkeligheden  med et ny vinkel. Allan forstår at bruge humor,  som en virkemiddel der understøtter en forandringsproces.

Jeg har sat stor pris på vores samarbejde og ønsker Allan alt godt og kan varmt anbefale Addfocus.”

Marianne Jepsen – Dagtilbudsleder – Søndervang Dagtilbud