Arbejdsglæde trods forandringer

“Mange tak for nogen meget inspirerende timer, som gav en masse stof til eftertanke, specielt det omkring hvad man som individ kan gøre for at ændre på den situation man er i og hvordan man påvirker andre ubevidst, på mange måder.

Når det drejer sig om arbejdsglæde trods forandringer i en virksomhed som vores, fyldt med mange utrolig dygtige videns-medarbejder, så er det ikke altid lige let at skære igennem. Men det syntes jeg du gjorde, med dine fantastiske historier, som er meget rammende. Og det som sætter prikken over i’et, er at du involverer publikum på en måde så man ser det fra ens egne verden, hvilket selvfølgelig også er med til at “det næste” aldrig bliver kedeligt 😉

Fantastisk blanding af humor og alvor, tilsat stof til eftertanke og værktøjer at tage med hjem, det er utrolig brugbart.

Jeg vil klart anbefale dig/jer til andre og booker dig helt sikkert til endnu et foredrag en dag.”

Mads Sørensen – Manager, Cloud Platforms – TDC A/S

 

“Det rigtigt godt. Specielt tre ting fangede mig og medarbejderne – det var din indgang til det at se glæden. Derefter var det muligheden for at få tid til at blande sig med hinanden og tiden til at snakket om tingene. Og ikke mindst – til sidst – ”Mine øvelsen”. Det var for mange en øjenåbner.

Tro mig – hvis jeg ser eller hører noget – så siger jeg til dem at de skal tage fat i dig.”

Lars Knudsen – Manager, Hosting – TDC A/S