Kommunikation og relationer

“Tak for et fantastisk oplæg!
Jeg har nu fået tilbagemeldinger fra alle deltagere på vores udviklingsdag. I den forbindelse kan jeg konstatere en enstemmig tilfredshed med oplægget, og en oplevelse af et både inspirerende og motiverende oplæg.

I evalueringen bliver der lagt vægt på den levende og inddragende måde oplægget blev afviklet på, og specielt humoren, igennem de karikerede eksempler, har vagt stor begejstring!

Igen ramte oplægget helt i tråd med dagens øvrige program. Vi fik et rammende indblik i kommunikationens mange muligheder, og ikke mindst de mange faldgrupper, som vi ofte møder, i den daglige kommunikation og interaktion både internt og eksternt. Ikke mindst sætningen ”Input – output – kaput” har hængt ved, og er blevet en fast del af dagligdagen i Ungnorddjurs.

Til andre interesserede, kan jeg kun give de største anbefalinger til AddFocus. Vi fik et levende oplæg med karikerede eksempler, humor og tankevækkende øvelser. Det hele blev fortalt med en medrivende begejstring, der både motiverede og inspirerede til det efterfølgende arbejde. Oplægget indeholdte en fin balance i forhold til inddragelse af mødedeltagerne, så det blev vedkommende og nærværende under hele seancen. AddFocus lever i højeste grad op til deres navn, de sætter fokus på det relevante, og skaber et forum fyldt af engagement, humor og energi!”

Allan Bjørnskov, Afdelingsleder, Ungnorddjurs