Temadag om forandringer
og
vanens kraftfulde magt

“Tak for et godt samarbejde om planlægning og gennemførelse af Fysio- og ergoterapiens temadag i oktober 2014. Temadagen handlede om ”forandringer” og du var god til hurtigt at få et billede af vores afdeling, så selve dagen blev relevant og meget anvendelig for os.Vi synes at det var en rigtig god dag. Det ord jeg hører mange bruge om dagen er, at den var brugbar – og det er vel i virkeligheden det allerbedste at opnå på en sådan dag.”

Inge Sørensen – Ledende overfysioterapeut, MPM

“Jeg har modtaget tilbagemeldinger om, at det var en super god temadag og en af det bedste vi har haft.
Det var en inspirerende dag med nogle gode budskaber, som både kan anvendes arbejdsmæssigt og privat. Han var fængende og god til at holde folk fokuseret. Jeg har fået positive meldinger om, at hans oplæg ikke var så teoretisk, men mere ”nede på jorden”. Han havde mange gode eksempler fra sit eget liv.
Nogle har nævnt, at gruppearbejdet var lidt uhåndgribeligt til at starte med, men jeg har indtryk af at flere grupper fik nogle gode snakke og diskussioner.”

Camilla Borup – Fysioterapeut

“Jeg har fået flere tilbagemeldinger fra ergoterapeuter der synes, at dagen var vedkommende og det gav muligheder for at arbejde konkret med mulige ændringer/løsninger i dagligdagen. Flere har nævnt at de også blev inspireret i fht. deres privatliv!!
Jeg synes, Asbjørn var fængende og var god til at holde folk fokuseret. Han var ikke ”her er min opskrift på det gode arbejdsmiljø. Følg den og det hele er fint”, hvilket er rigtigt godt. Han gav mange muligheder for forandringer og det er til at arbejde videre med.”

Rikke Holst Jensen – Konstitueret afdelingsergoterapeut

“En rigtig god dag. Asbjørns oplæg var rigtig konkret, anvendeligt og relativt nemt at implementere i sin egen personlige praksis på arbejde. Jeg synes også hans strategi med at tiltale os alle med du fremfor I var rigtig virkningsfuldt.
Jeg synes dog ikke gruppearbejdet var særligt håndgribeligt, og det var svært i vores lille subteam “at løse den opgave”.”

Karina Bech – Fysioterapeut