Kunsten at passe på sig selv

“Allerførst stor tak for i onsdags. Det var en rigtig dejlig dag, og selv jeg – som kan være svær at imponere – var faktisk nærmest begejstret for Allan! Han har en autencitet – hvis man kan sige det – som jeg synes rigtig mange i hans genre mangler!”

“Ovenstående er blot én af de mange tilbagemeldinger jeg har modtaget efter vores konference ’Kunsten at passe på sig selv’, hvor Allan spillede en stor rolle, da han med indfølelse og hjertevarme gav sig hen til 175 frivillige og ansatte fra KFUM’ sociale arbejdes Cafeer, Væresteder og Bosteder. “Vi grinede fra vi kom til vi gik”, sagde en anden. Gennem latter og alvor førte Allan tilhørerne rundt om og ind i det væsentlige i budskabet ’Vær dig selv’. ’Vær gerne på vagt, men på vagt/jagt efter de gode oplevelser – for så kommer de til dig’, var et andet godt budskab, vi tog med os.
Jo, Allan er en god performer, han kan sit stof, men fremført med stor medmenneskelighed, nærvær og indsigt, bliver showet mere end et show – det bliver vedkommende.

Tak fordi du kom og fordi du var dig – du har været med til at give “mine” frivillige et minde for livet.”

Jannie Bjørnholt, Projektleder i projektet ’Sundhed gennem psykosocial indsats’.