Fokus

Region Midt har i 2 år støttet samarbejdet mellem erhvervsskoler, en produktions-højskole, UU Skive, Skive Kommune og erhvervslivet i Skive.
Projektets mål har været at hjælpe flest mulige uafklarede unge i alderen 15-24 år med at vælge uddannelse og med at holde fast i uddannelse.
Ved afslutning af projektet kontaktede vi Addfocus, for derved at få sat et helt anderledes punktum for et helt anderledes projekt.

Vi fik en fantastisk dag, og her følger vores reference:
“Endnu engang tak for et fantastisk samarbejde omkring tilrettelæggelse og udførelse af konferencen på Sallingsund Færgekro den 25/11-2010. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afslutning på projekt “FOKUS”. Du faldt ganske naturligt ind i vores jargon, og var på rekordtid i stand til at leve dig ind i vores ønsker for konferencen. Vi ønskede at få begejstringen over projektets resultater frem, og at eksemplificere, at samarbejde er nøglen til succes. Det lykkedes til fulde – bl.a. takket være dine input i planlægningen, din indfølingsevne under selve konferencen og ikke mindst en god portion humor! Der var INGEN der kedede sig den dag, og jeg er ret sikker på at budskabet om NORD gik rent ind!
Tak for godt samarbejde, vi glæder os til at kunne gøre brug af Addfocus igen.”

Cirsten Justesen – Uddannelseschef – Skive Handelsskole