Kultur i organisationen

“Tak for sidst. Du leverede varen, og ramte rigtig i dit oplæg med gode og sjove eksempler.”

Tommy Neesgaard – Leder – Psykiatri og Misbrug – Faaborg-Midtfyn Kommune

“Det var en super fin dag og man føler sig i rigtigt godt selskab med dig . Du er både engageret, dedikeret og fokuseret. Alle kom tilbage i hverdagen med et fantastisk boost og engagement samt en eftertænksomhed på egen rolle i hverdagen.”

Martine Rymann – Leder af Socialpsykiatri dag – Faaborg Midtfyn kommune.

“Det er skam os, der takker :-). Tommy og jeg havde lige tid til at evaluere på temadagen i går. Vi har begge fået fin positiv respons på en lærerig og underholdende dag, som bare fløj af sted. Vi mener også, at du på fornemmeste vis forstod at tage udgangspunkt i dels mine stikord, dels din samtale med Tommy. Speciel ros for din håndtering af korte – og sjove – oplæg afbrudt af praktiske øvelse samt din evne til at tage udgangspunkt i din egen person / eget liv.

Marianne Bang Hjorth – Sekretær – Psykiatri og Misbrug – Faaborg-Midtfyn Kommune

“Tilbagemeldingerne har været gode og folk synes de fik god inspiration i forhold til at holde god kommunikation i de samarbejde de har med andre. Som jeg sagde ude på højskolen, så var der god timing i forhold til, hvor vi er i rusmiddelbehandlingen og hvad der er vigtigt at snakke om – ordentlighed. Det vil være med til, at vi kan øge fokus på faglighed, håber det giver mening. Personligt synes jeg du har et godt budskab og formidler det på en god måde, det passer til hverdagen og skaber god refleksion omkring det der er vigtigt, når vi omgås andre.”

Jørgen Aggedam Hansen – Leder – Rusmiddelcenter – Faaborg-Midtfyn