Kommunikation og frihed til forskellighed

“Allerførst tak for et supergodt inspirerende og fornøjeligt indlæg, der gav stof til eftertanke. Vi har ikke fået armene ned endnu! Og din tilgang til Rotary var super. Håber det giver fornødent stof til eftertanke i klubberne til at forstå vigtigheden af, hvorfor Rotary skal rykke sig, ikke kun omgivelserne. Forstå hvorfor blot lidt set i nuet på den lange bane har stor effekt. Jeg har fået rigtig mange “tak for en god konference hilsner”, hvor der samstemmende henvises til dit indlæg som toppen. Som en formulerer i sin mail: “Tak for en spændende og udbytterig deltagelse i jeres distriktskonference. Særligt Allan Olesen var fantastisk!”.

Jens Søndergaard – Distrikts Guvernør 1440 – Rotary

 

“Du var kort fortalt FANTASTISK – På en sjov og underholdende måde, fik du ”spiddet” os, rykket lidt i vores selvopfattelse og det faktum, at man ofte går og ønsker at omgivelserne ændrer adfærd, i stedet for en selv. Og så det med at små skridt faktisk gør en forskel…..super.
– Jeg var stolt og glad for, at vi havde valgt dig, du havde lyttet til os og brugte din info på en professionel og god måde TAK!”

Susanne Broe Laursen – Skoleleder – Præsident Rotary Hadsten

 

“Tak for et fantastisk indlæg Allan. Det var spot on, og gav præcis den inspiration og rusken op i holdningerne, vi har brug for.”

Mads Møller Pedersen – Rotary Hadsten