Teamudvikling med fokus på “Den anerkendende tilgang”

“Efter en beslutning om at sætte fokus på den anerkendende tilgang på afdelingen, kontaktede jeg Asbjørn Christensen fra Addfocus.

Det blev til mange afklarende snakke, hvor en masse muligheder blev præsenteret, hvilket gjorde at Asbjørn fik sporet sig ind på, hvad vi helt konkret havde brug for.

Vores snakke resulterede i to temadage med nogle måneder i mellem, så der var mulighed for at kombinere teori og praksis i den mellemliggende periode.. Denne model var helt sikkert det rigtige for vores afdeling, for vi kunne så mødes igen og dele vores erfaringer og fastholde hinanden i at fortsætte på at blive endnu bedre til at ”Gribe hinanden i at gøre tingene rigtig”.

Asbjørn har en fantastisk personlighed, han er levende, inspirerende og motiverende og selv om det er teoretisk viden, formår han at servere det på en humoristisk og letfordøjelig måde – især de mange hverdagseksempler, gør at det er nemmere at forholde sig til og ”rammer lige ind”.

Dagene skabte glæde, begejstring, energi og ikke mindst stof til eftertanke og alle følte at de havde fået værktøjer med hjem.

Det har været en stor fornøjelse og glæde at arbejde sammen med Asbjørn og Addfocus – og bliver helt sikkert ikke sidste gang!”

Helene Friis, Afdelingsleder, Døgninstitutionen Møllebækken, Fjellerup