Kommunikation & Relationer

“Tak for sidst, vi har været rigtig glade for kursus forløbet og har været meget spændt på at arbejde videre med at fastholde de ting vi er blevet præsenteret for på dagene med dig. Teams’ene der var med har snakket meget positivt om dagene og de synes det har været en rigtig god og anderledes oplevelse, noget andet end de er vant til. Hørt medarbejder sige: ”det er det bedste kursus jeg længe har været på, Allan kunne holde mig fanget en hel dag” en anden siger ”aldrig er jeg blevet rost så meget på en dag”

Vi synes oplæggene blev præsenteret på en naturlig måde, og med din humoristiske tilgang til tingene, kan man ikke andet end leve sig ind i din fortælling. Du ramte plet og dagene var krydrede med gode øvelser hvor alle var med. Vores valg om at fordele medarbejderne over 3 dage gik hen og blev en fordel, det blev mere intimt og nærværende end hvis vi havde været der alle 70 mand på en gang.

Kunsten bliver nu, hvordan vi bærer det hele videre, men da det er noget der interesser os alle i ledelsen, er jeg sikker på at vi nok skal få det til at rykke. Vi kan mærke at det allerede har gjort en forskel på arbejdsklimaet i afdelingen, om ikke mere, så er vi godt på vej mod “den ene grad”. Vi har hængt “vores ord” op i fabrikken, for at gøre dem synlige. Vi har fortalt om dine budskaber videre i organisationen, og det er blevet modtaget meget positivt, så vi ser lyst på fremtiden.
Til sidst vil vi gerne takke dig endnu en gang, for nogle rigtig gode dage, du har i den grad været med til at gøre en forskel både for os og vore medarbejdere”

Stig Winther Nielsen, Afdelingsleder – Novozymes A/S (Granuleringen)