Anerkendende kultur

“Tak for et super godt foredrag – det var tydeligvis en succes! Jeg har fået positive tilbagemeldinger og nogle har tilkendegivet, at de har fået en aha-oplevelse i forhold til arbejdsrelationer men også i forhold til de nære relationer – så du har rørt noget i folk!!
Vi afholder møde i trivselsgruppen inden for kort tid, og herefter vender jeg tilbage med et oplæg til, hvordan det videre forløb med at indføre en mere anerkendende kultur i organisationen kunne se ud.”

Tina Høgh Borgen – Pleje- og Demenscenter Klarahus

“Der er ingen tvivl om, at du er et kraftfuldt menneske, der kan røre et helt hus!”

Kirstine Hartvig Mahler – Ernæringskoordinator

“Kanon Foredrag. Jeg må personlig sige at jeg synes at det er det bedste foredrag jeg nogensinde har været til.
Du er sjov, og vi forstod alt. Ærgerligt at jeg blev nødt til at tage af sted tidligere. Good work!”

Nelly Stougaard-Andresen

“Jeg vil gerne fortælle at jeg synes det var et helt utroligt godt foredrag. Du havde en meget livlig måde at fortælle på og det gjorde at jeg blev meget fanget af at følge med og høre hvad du havde at sige.
Jeg kan helt bestemt bruge det foredrag i min hverdag, både på arbejdet og i privatlivet. Du har formået at få mig til at kigge mere indad og jeg kunne helt klart nikke genkendende til din pointe omkring at være udånder og tænke over om man selv er idioten hvis man møder de første 20 idioter på en dag. Jeg kan sagtens se at jeg selv har været udånder og har haft en tendens til at brokke mig utroligt mig over ting der ikke fungerer og over kolleger og er blevet sur over tingene ikke bare kan være som jeg vil have dem.
Jeg vil fremadrettet have mere fokus på at hvis jeg vil have noget til at ske må det komme fra mig og ikke forlange at det bare sker af sig selv. Jeg har fået et helt anderledes syn på min dagligdag og det har faktisk allerede gjort dagene på arbejdet lidt nemmere.
Jeg vil sige tak for et super foredrag, du gør det virkelig godt.”

Sandra Lützen