Trivsel og arbejdsglæde

“Vi takker for en super vellykket dag. Jeg synes, at du var fremragende, og jeg oplevede som dig, at folk åbnede op – jeg var overrasket over flere, som pludselig kom på banen – også med nogle indrømmelser i forhold til deres egen rolle i gruppen – det åbner op for nogle nye muligheder i arbejdet med at skabe større arbejdsglæde:-) Der er ingen tvivl om, at du har rørt alle deltagere i går! Jeg vil glæde mig til det videre arbejde og samarbejde med dig i forhold til at styrke sammenholdet og arbejdsglæden i sekretariatet!”

Tina Borgen Tvilling

Deltagerkommentarer:

“Tusind tak for en rigtig spændende og inspirerende dag igår…! Stemnningen imellem os har virkelig været så dårlig, og vi er nærmest opdelt i to lejre. Det er godt nok kun i går vi havde det møde, men jeg kan allerede se at stemningen er blevet så meget bedre. I dag til morgenmaden snakkede vi om personlige ting, jeg kan ikke huske hvornår det sidst skete… Så TAK, jeg kan mærke at det virkelig har gjort en forskel, jeg håber det bliver ved med at være sådan her. Jeg vil i hvert fald gøre mit til der forbliver en god stemning. Det gør det så meget bedre at være på arbejde- dvs arbejdsglæde 🙂
Jeg synes du skal vide at dit arrangement har gjort en stor forskel.. :-)”

Nadia Jobe

“Tak for en rigtig interessant dag forleden, tak fordi du fortalte os om alt det, du selv har gennemgået i dit liv og du skal have en stor tak for din åbne og ligefremme måde at holde foredrag på.”

Helen Lemvigh-Müller

“Godt gået! du kunne holde os vågne. Jeg håber virkelig at vi bliver bedre til at kommunikere med hinanden og acceptere hvem vi er som person. Tak for en dejlig dag!”

Samudra Præstholm