Bæredygtig kommunikation

“Bæredygtig kommunikation er et omfattende tema, og en workshop med dette indhold kan gå alle veje – vores workshop med AddFocus som facilitator gik på alle måder VORES vej. Med respekt og nysgerrighed fik Allan afgrænset og afdækket opgaven, så indlægget blev nærværende og vedkommende.

Han udviste stor respekt for vores forretning og ikke mindst for hver enkelt deltager. Han mødte os, der hvor vi var og inddragede på bedste vis vores hverdag og vores daglige udfordringer.

Det unikke ved Allan er ikke nødvendigvis det budskab, der leveres, men mere den måde budskabet bliver leveret på. Allan har en intensitet og en oprigtighed ud over det sædvanlige, og når han byder ind med ”sig selv” er det med engagement, troværdighed og med et herligt strejf af selvironi. Det giver anledning til latter og skaber efterfølgende grobund for forankring.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så professionel og dedikeret facilitator.”

Anja Breum, HR Senior konsulent, SuperGros

“Allan satte mange tanker i gang. Et team, som vores har jo hørt mange ting gennem årene på diverse seminarer og foredrag. Det Allan gjorde, var at han repeterede alle ting samtidig med, at han krydrede med noget ”nyt”. Hele tiden kunne vi reflektere til nogle situationer fra hverdagen. Han gav mange gode eksempler og var super til billedsprog.

Han var rigtig god til hele tiden at holde os til ”ilden”. Vi sad jo ikke lang tid ad gangen før vi skulle op og stå, eller skulle tage vores notesblok frem. Hele tiden var vi på, det blev aldrig kedeligt eller monotont.

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra teamet.”

Chefkonsulent, Tommy H. Andersen, SuperGros