Kommunikation og samarbejde

“Tak for sidst. Lige som sidst er det min oplevelse, at vi havde en super god dag.
Meget konstruktiv og vi fik noget helt konkret med, der både kan forbedre vores service i forhold til brugerne, og optimere vores egne arbejdsprocesser.

Vi har lært en arbejdsmetode, set den virke, og den kommer vi helt sikkert til at arbejde videre med. Så det var rigtig godt. Og igen synes jeg det lykkedes dig rigtig godt, at få alle med i dialogen. Jeg har nogle ting, jeg vil arbejde videre med i forhold til ledergruppen, og hertil har jeg fået nogle rigtig gode input fra dig, nogle AHA-oplevelser via vores samtaler, oplevelser fra dagen i går og egen refleksion. Der ligger et stykke arbejde og en proces foran, og jeg er sikker på, det nok skal lykkedes.

Jeg synes helt klart, at dagene med dig har rykket os, og sat en masse gode ting i gang. Så jeg fik i rigt mål indfriet mine forventninger. Jeg har kun hørt positive tilbagemeldinger fra medarbejderne, og det er et stort cadeau til dig. Du er den første konsulent, jeg har arbejdet sammen med (og der har været nogle stykker :-), som formår at fange alle og igennem to dage fastholde deres begejstring og opmærksomhed. Sejt – jeg er så glad for at jeg valgte dig til denne opgave.”

Pia Risgård – Udbuds- og Digitaliseringschef – Administration og IT