Trivsel og arbejdsglæde

“Visitations- og hjælpemiddelenheden er en faglig enhed i Kalundborg Kommune. Vi er ca. 40 medarbejdere, der arbejder dels med vore kerneområder og andre i stabsfunktioner. Vi har gennem de sidste par år fået beskåret vore medarbejderressourcer rigtig meget uden reduceret opgavemængde. Derfor havde vi brug for en temadag i fællesskab, hvor vort fokus skulle være trivsel og arbejdsglæde. Vi havde samtidig brug for en person udefra, der kunne provokere os samt tilføre os redskaber til at komme videre indenfor de nye rammer (i dette tilfælde opgavemængde samt ressourcer).

Til at hjælpe os med denne opgave valgte vi Allan Rene Olesen fra Addfocus.
Dette valg har vi ikke fortrudt. Allan formåede i den grad at aktivere og holde os i gang den ganske dag. Vi havde en fantastisk sjov og lærerig dag, hvor vi fik en masse tilført, som vi kan arbejde videre med i vort lokale MED-udvalg.
Medarbejderne har efterfølgende udtrykt spontan begejstring for denne dag, også selv om Allan formåede at synliggøre, at en af de største opgaver i forhold til et godt arbejdsmiljø ligger hos os selv hver især.
Tusind tak til dig Allan for en fantastisk dag.”

Lene Merry – Chef for Visitations- og hjælpemiddelenheden – Kalundborg Kommune

Nedenfor ses yderligere tilbagemeldinger på dagen:

“YES – YES – YES!! Det var en super god dag med mange eksempler som jeg holder meget af at kunne identificere mig med.
Jeg har givet min mand pjecen fra dit firma. Han er produktionsleder i Novozymes og ville gerne lige læse og høre om det der var foregået i løbet af dagen. Jeg glæder mig til at få brev om 4-uger (har endda skrevet afsender på) skulle nødig ende forkert……” 🙂

Jette Gottlieb – Sagsbehandlende medarbejder

“Tak for en rigtig god og inspirerende dag her i Høng. Det gav stof til eftertanke både arbejdsmæssigt og på hjemmefronten. 🙂 ”

Mette Tvermoes Noe – Visitator

“Tak for en dejlig dag. Det var rart at få en fælles oplevelse og dagen gav et løft til vores psykiske arbejdsmiljø i en trang tid.
Mon du fik spottet nordjyderne inden dagen var omme, som du bedyrede at du ville? 🙂 Det tror jeg nu ikke helt.
Så dermed er der en god grund til at henvende os til dig igen en anden gang, så du også får chancen for at få en udfordring. 🙂 ”

Lise Pade – Teamleder

“TUSIND TAK for en rigtig lærerig og underholdende dag. Jeg var på intet tidspunkt træt af kursusdagen og det gjorde et dybt indtryk på mig, at du havde lyst til at dele nogle af dit livs værste udfordringer med os. Det gjorde, at dit budskab trådte dybere ind og satte flere tanker i gang, om at vi hver især er dybt ansvarlige for, i hvilken retning vi hver især vil gå i vores liv og ikke kun har retning af ” væk fra hovedbanegården” 🙂
Jeg vil varmt anbefale dig til andre! ”

Charlotte Schou – Visitator

“Tak for i går, det var en dejlig dag og tiden fløj af sted. Det plejer at ske når man har det sjovt. Takket være dit energiske og underholdende kropssprog, har det printet sig i vores hukommelse at såvel positive som negative handlinger spreder sig som ringe i vandet. Vi har gået rundt om hinanden i dag med store smil, løftede arme, strittende tommelfingre og klap på skuldre. Tak for det ”

Nora Koch – Hjælpemiddelsagsbehandler