Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Jeg synes du balancerede dit oplæg rigtig godt og det ramte godt, at vi godt kan snakke om arbejdsglæde, selv på dage der er svære."

"Jeg gerne igen pointere at jeg har den største respekt for dit arbejde og din performance igen i dag. Det er eddermame sejt!"

"Dejligt Inspirerende og involverende. Deltagerne fik et praktisk anvendeligt indspark på en humoristisk og inddragende måde."

"Jeg fik i rigt mål indfriet mine forventninger. Vi fik noget helt konkret med. Jeg er er så glad for at jeg valgte dig til opgaven."

"En super god dag. Du fik os til at reflektere via øvelser, gejst og høj faglig indsigt og arbejde indsigtsfuldt med relationer."

"Det var en fantastisk dag, med en god blanding af alvor og humor. Synes du mødte utroligt velforberedt op, med stor engagement."

"Der er skabt reel holdnings og adfærdsændring. Det har jeg aldrig set før med andre konsulenter på lignende opgaver gennem 13 år."

"Asbjørn har på forbilledlig vis guidet både ledere og medarbejdere igennem en proces, hvor vi indgående har forholdt os til praksis"

"Tak for måden du tog ansvar for at vi kom i mål. ALLE i organisationen fik ejerskab til Kerneopgaven. Stor tilfredshed!!"

"Mentalt rykkede I mig et andet sted hen. Jeg vil driste mig til at sige – til et højere niveau mod mental afklaring. Berigende!!"

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>