Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Vi havde fået dig anbefalet. Du levede fuldt ud op til anbefalingerne, dit oplæg ramte plet! Tiden fløj af sted og alle var engagerede"

"Det er 3. gang jeg hører Allan og det har ændret mit livssyn. Tak for, endnu engang at have rykket mig i min grundvold."

"Helt fantastisk foredrag! Rigtig spændende, sjovt, lærerigt, tankevækkende, indlevende og inspirerende. Stor hjælp til selvhjælp."

"Foredraget var en super veksling mellem oplæg og praktiske øvelser. Jeg kan kraftigt anbefale Addfocus til andre."

"Tak for en levende og passioneret formiddag. Dit fokus er klart og du har os med hele vejen. Vi glæder os til næste gang!"

"Tak for et fantastisk oplæg! Det var rammende, medrivende, begejstrende, motiverende, inspirerende og nærværende."

"Alle var meget begejstrede for dit oplæg, det var en super god formiddag, som virkelig fik rykket os ud af vore vante mønstre."

"Den gode vekslen mellem praktiske øvelser, latter, seriøsitet og eksempler fra hverdagen var utrolig givende."

"Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afslutning på projekt "FOKUS". Tak for et fantastisk samarbejde omkring tilrettelæggelsen."

"En sprød blanding af faglig kompetence og personlig erfaring gør at budskabet går rent ind. Brugbar formidling, simpelthen!"

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>