Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Endnu engang tak fra Combat Support Wing for et fantastisk foredrag! Du fangede os alle sammen lige fra start!"

"Tak for sidst, det var et rigtigt fint indlæg du holdt. Du ramte bredt i publikum, budskaberne var enkle og ikke højtravende."

"Tak for et fantastisk foredrag!! Øvelserne var supergode, brugbare og tankevækkende, og alle var med. - Fremragende."

"Jeg kan anbefale Asbjørn til alle organisationer, som står overfor større omlægninger i deres organisation og arbejdsform"

"Fremragende foredrag :-). Selv her 2 dage efter seminaret, har jeg denne gode fornemmelse af, at have oplevet noget særligt."

"Stor tak for dit medrivende foredrag - du fangede tydeligvis alles interesse. En klar anbefaling til andre, der trænger til et wakeup call."

"Det lykkedes dig at holde fast i alle 170 medarbejderes opmærksomhed med køligt overblik. Meget medrivende - Fuld tilfredshed!"

"Feedback fra alle har været at det var super godt! Så stor tilfredshed herfra - du har givet os en god start på en stor rejse."

"Letforståelig teori og praksis som gik rent ind hos alle 200 deltagere.
Foredraget gav os ny energi."

"Dit indlæg gav et super godt afsæt til at sætte fokus på at trivsel i sidste ende kommer indefra. Det var rigtig godt, tak for det."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>