Kundeudtalelser - det siger vores kunder

Det er let at rose sine egne foredrag og kurser. For troværdighedens skyld er det dog vigtigere, hvad andre siger om vores arbejde. I Addfocus er vi derfor meget bevidste om værdien af vores kunders mening. Her på siden kan du læse rigtig mange kundeudtalelser fra vores kurser, foredrag og procesforløb. I bunden af siden finder du en fuld kundeliste opdelt efter brancher. Vi tror, du vil opleve, at vi er erfarne, troværdige og dygtige!

"Jeg har allerede hørt flere meget positive tilkendegivelser. Selv er jeg meget tilfreds - det var ikke så ringe endda..."

"Det bedste foredrag jeg nogensinde har været til! Der er ingen tvivl om, at du er et kraftfuldt menneske, der kan røre et helt hus!"

"Vi kan bruge det direkte i vores dagligdag, og jeg har tænkt mig at bruge det i vores teamsamarbejde i skolebørns gruppen"

"En gennemgående perfekt planlagt dag – og med oplæg fra Allan som start på dagen var det helt fantastisk. Han ramte plet!"

"Det var et meget lærerigt og humoristisk oplæg, som vi i den grad kan bruge i det videre arbejde med trivsel og arbejdsglæde"

"Tak for et fantastisk oplæg! Det var rammende, medrivende, begejstrende, motiverende, inspirerende og nærværende."

"Levende og spændende! Det var pi...godt." :-) siger vores personalechef, som på grund af almen travlhed ofte "fatter sig i korthed."

"Topkarakterer! Tusind tak for en begivenhedsrig aften på både det ydre og indre plan. Det har allerede skabt en positiv ændring i mit liv."

"Det var et startskud der kunne høres!! Budskaberne blev givet med nerve og nærvær. STOR STOR ros til et super arrangement!"

"Fornøjelsen er helt klart på vores side. Du fik virkelig folk op af stolene og satte virkelig spor hos mig, som aldrig vil forsvinde."

Har du lyst til at se ALLE vores kunder? Så klik på knappen for at se kundelisterne opdelt efter branche >>